17 Романтични Начина Да Предложите Брак на Вашата Любима

 1. Заведи любимата на същото място където за първи път сте имали среща. (или ви е любимо и романтично). Пlgf01a201402081000рипомни й хубави моменти и спомени за преживени неща заедно, които да стоплят сърцето. Ето тогава е момента да кажеш колко много и хубави моменти сте имали заедно и искаш все повече да изживеете и да сподените моменти от живота заедно, като я погледнеш дълбоко в очите и я попиташ – ‘ Ще ми отдадеш ли честта да станеш моя съгрупа – с пръстен в ръка.

 

 

 1. Коледа е прекрасното време за предложение. Можеш да закачиш кутийката с пръстена като орнамент на елхата. И когато последният подарък бъде отворен, тогава можеш да кажеш ‘почакай, има и още един подарък’. Накарай я да го намери, или просто го покажи и й предложи’.

 

 1. Предложението също може да бъде направено и в съчетание с друг празник, като рожден ден, годишнина, или нещо друго което празнувате заедно, с което да може да се асоциира и запомни по – добре.

lgf01a201310061400

 1. Направи на любимата си нежен и романтичен масаж на цялото тяло, като оставиш лявата
  ръка за последно. Когато стигнеш до нея и започнеш да я масажираш, проплъзни пръстена на пръста й, докато тя се е отпуснала и напълно се наслаждава на масажа, и бъди готов да зададеш въпроса .

 sgf01a201311301400

 1. Всички знаем, че освен времето, и мястото има значение за това прекрасно събитие да се преживее и запомни завинаги. Помислете кое е най-любимото място/град на вашата любима, на което сте ходили или винаги сте искали да идете и я изненадайте с кратко пътуване и незабравима емоция, като й предложите точно там под водопада, пред айфеловата кулата, сред прекрасната планинска гледка, или която и да е друга забележителност типична за града.

 

sgf01a201310171700

6. Напиши предложението си като послание на място, което най-малко очаква да го види. Като например букви магнити за хладилника, или червило върху огледалото в банята, или с светещо звездишки в спалнята които ще изпишат послението на тавана. *Забавен вариянт е да се качите на овеселително влакче с приятели като, тя седи на първи ред на влакчето, а приятелите ти държат части от изреченията, които по- късно на снимката, която овеселителния парк прави, ще вдигнете посланието в точния момент.

 

 

 

 1. Направи пътека от цветя и венчелисшчета, която води до годежния пръстен. Например, разпръсни цветчетата от входната врата до спалнята където си подготвил стаята с романтично осветление от свещи и изписани думи (от цветчетата) ‘ ще се омъжиш ли за мен?’ Като алтернатива, пътеката може също да е направена от малки свещички, но внимавай да не се подпали къщата..

sgf01a201312161000

 

 1. Сложи романтични бележки на различни места из къщата. На всяка отделна бележка напишете по нещо, което харесвате във вашата мила, както и къде да намери следващата бележка. На последната бележка напишете ‘’ За всички тези причини и още, бих искал да прекарам остатъка от живота си с теб. Ще се омъжиш ли за мен?’

sgf01a201312241100

 

 

 1. Също може и да скриеш кутийката с пръстена в картонената кутия за яйца, и когато тя стане сутрин рано да прави закуска, бъди готов да седнеш долу на едно коляно.

 

 1. Може също да организирате места или хора които да помогнат с посланието на екзотични,интересни и необикновенни места където най- малко би очаквала.

 

 

 1. Наеми улични музиканти да пеят ‘ Ще се омъжиш ли за мен’ докато се разхождате. Попитай” чуваш ли какво пеят’ след което падни на колене и й направи предложение.sgf01a201403061100

 

 1. Ако твоята любима пътува често и трябва да я вземете от летището. Събери приятели и семейство (а защо не й случайни хора) да държат посланието на различни табели ‘ще се омъжиш ли за мен’, като не забравяш ти да държиш табелата с надпис ‘’мен’’.

 

 

sgf01a201401221600

 1. Планирай пътуване което включва превръзка за очите и заобиколни пътища. Когато стигнеш до твоята дистинация, което е хубаво и усамотено място, украсено с романтични светлини, задай въпроса.

 

 

 1. Ресторантите са след най-популярните места за предложения. Обади се предварително и попитайте за съвет за най – добрия начин за предложение в техния ресторант, вероятно написано послание върху чиния или в пръстен около десерта.

sgf01a201311231200

 1. На плажа, кажи й че ще нарисуваш картина, но искаш да не гледа за да го направиш хубаво. Напиши посланието си брак в пясъка, и тогава я доведи да види какво си сътворил.

 

 1. Опаковай романтичен пикник, и сложи пръстена в десерта. След спокойно, приятно похапване, предложи й да извади десерта.

lgf01a201309221900

 1. Надпис в небето е един старомоден и романтичен начин да предложиш. Това е както интимен и личен начин за предложение, така и публично можете да покажете любовта си на света. Друга алтернатива на това – наемете самолет който да вее флаг с ‘ще се ожениш ли за мен’ през града ти.