9 Тайни, Които Жените Никога Не Казват На Мъжете Си!

Жените са известни, с това че за много отворени и изключително бъбриви създания с мъжете. Но ще останете изненадани, като разберете, че не само мъжете имат неща, които запазват за себе си. Те също имат няколко тайни. Жените са мистериозни и всеки мъж би искал да узнае за женската природа повече. Колкото и да е трудно все пак не е чак такава обречена кауза да се разбере една жена. Ето няколко женски тайни, които се надявам да са ви полезни в изясняването на ситуацията.

  1. Искаме мъжете да взимат инициатива също толкова колкото и ние го правим

Ето едно много важно нещо. Жените не харесват да се грижат, да организират и да правят всякакъв вид неща сам самички. Искат мъжете също да вземат инициятивата. Макар, че никога не говорят за това, трябва да знаете, че е много важно също да поемате от трудните задачки или да ги изненадвате. Когато един мъж поеме инициятивата, показва че той е загрижен, че е внимателен и грижлив. Правете го по – честно, без значение какво е, – може да е списъкът с неща, които е нужно да се купят, или да направите вечеря, или да планирате следващата си почивка. Тя ще го оцени искренно!Bag with rose

 

  1. Искаме по – често да бъдем изненадвани

Всички жени полудяват, когато бъдат изненадани, и така доста често си мечтаят тайно за това партньорът им да покаже криетивността си и да удивят половинките си колкото е възможно по често. Дори и малък неочакван сладкиш/лакомство ще накара жената да се чувства специална и обичана. Не е нужно да бъде скъп подарък, просто показвайки инициятива, отнасяйски се с внимание и любов, усилията ще бъдат оценени неописуемо. Не е трудно, просто бъдете отворени и внимавайте с вашата милейди. Когато тя осъзнае факта,че сте вложили усилие, за да я направите щастлива, скоро ще дойде и нейното признание.

  1. Опасяваме се, ако другите жени го привличат повече.

Съществува скрит страх сред повечето жени, че други жени в живота на техния мъж, колеги, или приятелки, могат да го привличат повече. Причината, за което е доста проста, ние всички искаме да имаме нещо, което не можем да имаме. Затова жените се опасяват, че сърцето на тяхната половинка може да бъде откраднато или може той да започне да си фантазира за друга жена. Няма нищо по – лошо за жена от това. Макар не винаги да ви го казва.

  1. Всяка жена иска нейният мъж да бъде честен.

Затова, ако вашата половинка изглежда дебела в тази рокля, никога не казвайте ‘ Изглеждаш прекрасно!’. Жените винаги знаят как изглеждат. Не се страхувайте да й кажете, че е качила някое и друго килце, но не забравяйте да споменете, че въпреки това тя все още изглежда удивително. Покажете на любимата си,че я обичате заради самата нея. Дори може да й предложите да тренирате заедно. Тя определено ще оцени вашето откровенно мнение.

  1. Искаме мъжете да са искренни и прями.

9318455137_3766a08586_z

Всеки човек иска неговия партньор винаги да бъде отворен и откровен без значение за какво се отнася. Никой не обича да го правят на глупак. И, разбира се, жените са без изключение. Те могат да прощават много неща, но не и лъжата. Независимо от ситуацията и колко лоша може да е твоята грешка, една жена винаги би те изслушала и дори помогнала да разрешиш проблема. 

  1. Ние забелязваме и разбираме езика на тялото.

Жените са известни с това да имат 6-то чувство, особено ако се отнася за връзката й. Те винаги забелязват и анализират всички малки детайли в другия човек, като това включва техния език на тялото. Ето как те обикновенно могат да доловят симпанията на партьора си към някоя колежка, които така и никога не са срещали. Вендъж забелязали нещо подозрително, започва да ги притеснява, макар че може би не винаги са наясно какво ги дразни; и ако една жена заподозре нещо, тя би могла да бъде много разтроена, особено когато нейния мъж не прекарва време с нея, а стои в офиса.

  1. Съгласни сме с ‘време с приятели’

Това е още една тайна, за която само няколко мъже знаят. Доста жени всъщност са съгласни с времето на мъжа им да прекарва с приятели. Те разбират отлично че техните съпрузи, приятели се нуждаят от малко лично време с приятели, гледайки мачове, или да играят вазлични игри на карти или подобни. Единственият проблем идва от това че тя може би  чувства липса на внимание, докато мъжа се фокусира само в прекарване време с приятели си.

  1. Искаме приятелите на нашите любими да ни харесват

Никоя жена няма да го признае. Но е така. Приятелите на мъжете им са много важна част от техния живот, ето защо те също искат да бъдат харесвани от тях. Това показва колко държат и обичат партньорите си. Подобна тенденция също помага да се избегат ненужни конфликти и спорове, в случаите че мъжете им не харесват  нашите приятелки или обратния вариянт. Друга причина, за това е че симпатията на неговите приятели които проявяват към нея може да повлияе в благоприятна насока върху решенията, които нейния партьор трябва да вземе.

  1. На нас също ни е нужно пространство

Ако една жена каже че й е нужно пространством това не означава, че тя не желае да те вижда повече затова не отпрашвай с колата си и изчезвай с часове. Тя просто иска да бъде разбрана. Твоята приятелка или жена иска да знаеш че тя също има важни неща да прави и ти трябва да приемеш, че това което казва значи точно това и нищо повече или по-малко.