DIY – Направи си сам – Декорация на шкафове и маси в една стъпка

Дойде и пролетта и сякаш ви се иска да освежите мебелите вкъщи. Така ли? 

Ако е така, тук съм ви подготвила едно видео, как можете сами да си направите декорация на шкафове, маси, скринове и въобще всяка повърхност, която може би с времето вече си е загубила приятни цвят или вид. 

Техниката е изключително лесна, бърза, и най-вече евтина. Сигурно и преди сте виждали из магазините тези стикери или фолиа, но сте се чудили, за какво ли пък може да бъдат използвани. Е, ето сега дойде момента и за тяхната употреба. Нямате си и на представа колко лесен и бърз е за поставяне този материал. Изключително ефективен и превъплъщава една нова визия на мебелите ви. Освен че стават по – красиви, повърхността им се запазва за по дълго, а и от опит мога да ви кажа, че се чистят по – лесно, от прах, мазнина или каквото и да попадне върху тях. 

Но стига съм говорила, нека направо да престъпим към видеото и видим как една скучно бяла повърхност, дори леко повредена на места, може да се преобрази като изящна мебел, която изглежда все едно е направена от тежък, масивен камък, и придава един лукс. 

Запомнете, че вие сте създателите на вашия дом и може да се възвихрите с въображението си, за да направите каквото си поискате. Нужно е само да изберете подходящия материал (цвят, десен и визия), които ви допада и да творите!

Следното видео е НАЧИНА ПО КОЙТО АЗ ГО НАПРАВИХ, и искам да кажа че съм изключително доволна от резултата!