Домашна и Лесна Маска Против Бръчки на Лицето

Започвате ли да се оглеждате в огледалото и да забелязвате бръчици в крайчица  на очите или около усните? Сигурно си казвате, „ето още една-две годинки и ще стана като бабичка“! Ето тук идва и решението на този проблем! Учените са открили ефикасно, напълно натурално средство от природата, който ни дарява с жизненост, младост и красота. Не случайно е наречено „ плода на боговете” –   Гроздето!

grapes-640286_1280

То е известно от древни времена с неговите предимства и качества за нашето тяло. А  наскоро, учените са открили, че гроздето е същински цяр против бръчките. Веществата в бялото грозде, като например някои хетероциклични производни на аминокиселини , може да помогне на някои клетки да останат млади. Когато става дума за грижи на бръчки, гроздето заема добра позиция в йерархическата пирамида на продуктите.

Неговите семена са много ефикасни срещу стареене и в борбата със свободните радикали, използвани често в света на козметиката. Използвайте пресен гроздов сок, като средство за почистване , тъй като той е подхожда към всеки тип кожа. Също е доказало, че маската от грозде съживява сухата и старееща кожа.

  • grape-216359_1280Смесете 1 супена лъжица сок от грозде с 1 с.л. мед и нанедете тънък слой върху кожата.
  • Оставете така за 15тина минути и след това отмийте с топла вода.
  • Доказано е че тази маска при нанасяна всеки ден, ще даде отлични резултати: ще се радвате на освежена, хидратирана кожа, а бръчките ще избледнеят.

 

 

Ако сте харесали тази статия, моля споделете я с приятели от нашата facebook страница:

https://www.facebook.com/Razkosh-1699867830249966/?ref=hl

или директно от сайта на: https://razkosh.com/