Гардеробът без който не можем !?

[ad#300×300]

гардероб

Колко време, енергия и терзания влага една жена, за да подбере гардероба си никой не е в състояние да изчисли или предвиди..секи е малко или много суетен и нормите на живот повеляват да носим дрехи, а дизайнерите са се постарали тази необходимост да се превърне в желание за подчертаване на индивидуалността.. желанието си да подберем и закупим най- подходящата дреха за нас сме склони да загубим по 2-3-4 часа в обиколка на магазините- оглеждаме, преценяваме, избираме. Какво се случва в последствие, за мнозина място за новата придобивка в гардероба няма или е трудно да се смести, било защото няма място за по- голям или има прекалено много покупки в него.

Няма да ви даваме съвет да прередите гардероба си и да се разделите с всичко, което не сте носили в продължение на един сезон, защото знаем с колко желание е купена всяка вещ, а и никога не се знае с какво може след време да се съчетае, а и защо да я хвърляте, когато вече е ваша. Преценката за необходимост от разпределението на гардероба е индивидуална, но има някой задължителни елементи. Необходимо е място за:

-закачалки за рокли, палта, с по- голяма височина
-закачалки за панталони, ризи,сака, якета,
-за чантите разбира се
-колани, шалчета, диадеми
-бижута- пръстени, колиета, гривни, брошки, обици, като разпределението трябва да има място за всекидневните бижута и тези, които слагаме като акцент само с определени тоалети или определени цветови съчетания
-козметика за подържане на косата, на тялото, за нокти, за лице
-бельо
-чорапи и чорапогащници
-и винаги има и още нещо