Как да се отървеш от окосмяването по лицето

fashion-1063100_1920

Има много причини поради, които жените имат твърде много окосмени части на лицата си. Основната причина за засилено окосмено лице е наличието на завишени нива на мъжки хормони в тялото от нормалните. Въпреки тези научни обяснения и факти, все пак наличието на окосмено лице може да те кара да се чувстваш неудобно.

 

Вероятно си се обмисляла различни начини, по които да премахнеш това окосмяване, по най – безопасен, евтин и постоянен метод. Лазерната епилация може и да е вариант, но не винаги е толкова лесна и безопасна, колкото я рекламират!

Ето защо тук ти предлагам изцяло натурален, лесен и ефективен метод, които не само е изключително евтин, и можеш да си го направиш съвсем сама у дома, като в същото време е и ефективен и ще премахме окосмението завинаги. Нарича се – Куркума!

Куркумата е използвана от жените в Индия от хиляди години за премахване на засилено окосмяване само в тази лесна и достъпна подправка!  Куркумата изтънява космите, като ги прави тънки и светли, за нула време. Изтънява корените им и космите падат сами, без никакви скъпи процедури.  

Как се използва куркумата, 

за да се отървеш от досадното окосмяване на лицето?

beauty-treatment-163540_1280

Трябва ти една купа, 2 супени лъжици куркума на прах (количеството зависи от областа, която искаш да покриеш) и топла вода. Това е всичко!!! Разбърква се докато се получи хомогенна паста, с хубава консистенция. Сместа се нанася върху областта на лицето. Оставя се за 20-тина минути, след което се отмива с потопена кърпа в студена вода. Нанасяй маската от куркума всеки ден докато изцяло се отървеш от нежеланото окосмяване на лицето. Ако се появят отново, повтори процедурата. В един момент, окосмяването ще започне да расте по – бавно, докато спре напълно!

 

Ако сте харесали нашата статия, споделете я и с други хора и ни харесайте в нашата facebook страница! Razkosh Ви пожелава хубав, красив и изпълнен с радости ден!