Костюм за абитуриент

  Изборът на първия официален костюм в живота на един мъж, в много случай се оказва изборът на абитуриентския костюм. Изборът за разлика от предлаганите рокли е значително ограничен, както цветово, така и по модели. Преценете какъв характер сте и какво искате да демонстрирате на бала.

   Разгледайте списания и сайтове и подберете модели, които ви допадат. Няма по никакъв начин да сбъркате, ако предпочетете тъмен костюм- сив, черен, син, кафяв. Повечето фирми предлагат вталени модели и панталони специално съобразени със структурата на абитуриентите. Вслушвайте се в мнението и препоръките на продавачките, те се занимават всекидневно с продажби и ще ви дадат правилни насоки. Затруднявате ли се, не се колебайте да обиколите няколко магазина и да изслушате различни мнения.

   След избора на костюм подберете риза, доверете се на мнението на родител или по- голям брат или сестра. Замислете се преди да изберете нещо лъскаво, шарено, прозрачно. Няма да сбъркате, ако се спрете на класическа риза в непретенциозен цвят или с цвят в тон с финните раета на костюма ви.

   Обувките са важия еталон за стил и добър вкус, изберете си модел, който ще може да носите и в последствие, необходимо е отново да отделите време за обиколка по магазините и да си изберете консултант. Няма да сбъркате ако си изберете черни обувки. Следващият задължителен аксесоар е колана, съчетайте го максимално по цвят и вид с обувките ви. Това са частите от костюма ви, които в повечето случаи са доста еднообразни и подобни. Акцентът се явява прекрасен нашин да се откроите със стил. Вратовръзка, фишу, шалче, игла или ръкавели може да подчертаят елегантността ви.

   Може да си предадете артистичност, закачливост, елегантност, строгост, позволено ви е всичко, за да се почувствате неповторими. Абитуриентският бал няма наложен етикет, възползвайте се от правото на младостта да експериментирате. Срещнете ли затруднения потърсете идеи в списания и сайтове, спрете се на визия, която ви удовлетворява и я пресъздайте.